Lamsvlees

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kan gebruikt worden om te braden of voor lekkere lamsshoarma. De lamsribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. Wij hebben voor u vers lamsvlees uit Nieuw Zeeland.

Hieronder ons assortiment

Hieronder ons assortiment

  • lamsbout
  • lamslapjes
  • lamskotelet
  • lamsracks
  • lamsrollade
  • lamsfilet
  • lamsshoarma
  • lamszadel
  • lamscarré
  • lamsribbetjes
  • lamsragoutvlees
  • lamspoulet

 

van Bourgondiën, Keurslager

Muiderbos 170
2134SW Hoofddorp
0235637790
0235650630

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten