Beierse braadworst
Varkensbraadworst met speciale kruiden, omwikkeld met spek en gemarineerd in kruidenolie.
Braadadvies: ca 15 minuten in ruim boter of in de oven.
|
Katenhaasje
Varkenshaasje omwikkeld met katenspek en lekkere kruiden.
Braadadvies: ca 15 minuten in ruim boter.
|
Haas op stok
Varkenshaas gevuld met zontomaat en omwikkeld met spek.
Ook zeer geschikt voor de barbecue.
Braadadvies: ca 8 minuten bakken.
|
Kip op stok
Malse kipfilet omwikkeld met mager rookspek en afgegarneerd met lekkere kruidenolie.
Braadadvies: ca 15 minuten in ruim boter.
|
Texelse verrassing
Heerlijk malse lamsbout gevuld met verse bosui, brie, mager rookspek en Italiaanse kruiden.
Braadadvies: ca 12 minuten braden.
|
Wraps (Sonja Bakker)
Originele wrap gevuld met gerookte kipfilet, ijsbergsla, komkommer, tomaat en bieslook kruidencrème.
(deze wrap kunt u zo eten, echt een aanrader)
|
Deze website plaatst functionele en analytische cookies. Daarmee maken wij onze website
gebruiksvriendelijker. Je blijft anoniem, omdat in deze cookies geen persoonsgegevens
worden opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze privacy- en cookiepolicy.
Meer informatie
Akkoord